Download lagu Nella Kharisma - Sawangen 2 Mp3

Download lagu Nella Kharisma - Sawangen 2

Nella Kharisma - Sawangen 2

Listen: 778

Duration: 4:11

Deskripsi:

Title: Sawangen 2
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Sawangen 2 – Single
Date: Tue, 28 August 2018 21:06:09
Duration: 4:11
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Sawangen 2

Opo aku iki salah
Yen tresno ku mung karo kowe
Opo aku iki salah
Yen kangen ku mung karo kowe

Nganti mbrebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mbok sulayani

Sawangen tresno ku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati

Opo aku iki salah
Yen tresno ku mung karo kowe
Opo aku iki salah
Yen kangen ku mung karo kowe

Nganti mbrebes mili
Njogo janji suci
Nyatane mbok sulayani

Sawangen tresno ku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati

Sawangen tresno ku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati

Sawangen tresno ku iki
Kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
Ilang nyowo tak belani
Perih ati tak ikhlasi
Nyatane saiki nggawe loro ati
Loro ati...
Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sawangen 2 di Gudang Lagu - , Download Lagu Nella Kharisma - Sawangen 2 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sawangen 2 , Download Video Nella Kharisma - Sawangen 2 3gp Mp4
Home